verzorging

Review Swiss Clinic

maart 7, 2019

Hoewel ik veel natuurlijke producten gebruik, ben ik ook altijd nieuwsgierig naar andere merken en de producten. Wat is het verschil? Wat doet het?

Ik kreeg drie producten van Swiss Clinic binnen. Dit merk is een van oorsprong Zwitsers merk, dit merk streeft ernaar dat iedereen zich mooi kan en mag voelen. Dat een gezonde huid voor iedereen bereikbaar is. Een goede doelstelling, wie wilt dat nou niet?

Mijn huid is altijd al gevoelig geweest, ik was dan ook wel mega nieuwsgierig naar dit merk. Zou ik dan ook eens een mooie huid hebben!? De drie producten die ik mocht testen zijn: een dry mask, reviving face serum en een face roller (mirconeedling).

Het dry masker vond ik een bijzonder product! Voor mijn idee doet een “dry mask” niet veel, ik bedoel, hij is dus letterlijk droog. Ik moest even wennen aan dit concept, maar eigenlijk vind ik het wel fijn. Het is praktisch, snel en je kan hem na de eerste keer nog zo’n 2 á 3 keer gebruiken. Handig!

Het reviving face serum wordt gebruikt in combinatie met de face roller. In het serum zitten 5 hylaronzuren en 5 peptidencomplexen. Hylaronzuur zorgt voor een gehydrateerde huid en dat deze gehydrateerd blijft en de peptidencomplexen zorgt ervoor dat je huid ‘jong’ blijft. Ook zorgt het voor een gezonde teint. De roller heeft allemaal kleine naaldjes (van Japans chirurgisch staal) en door de naaldjes wordt de huid gestimuleerd om collageen aan te maken en ook wordt de doorbloeding van de huid beter. Daarnaast wordt na de behandeling met de micro-needling roller het serum beter opgenomen door je huid.

Ik vond het in het begin een beetje eng om de roller te gebruiken, het gaat een beetje tegen mijn gevoel in om mijzelf bewust pijn te doen. Althans, ik dacht dat het pijn zou doen, maar niets is minder waar! Het is echt geen naar gevoel en je merkt bijna niet dat je met kleine naaldjes over je huid gaat, je krijgt er ook zeker geen wondjes van. Mijn huid werd een beetje rood, maar dat is logisch. Na het rollen bracht ik het serum aan, deze voelt heel fijn en zacht aan. Hij trok snel in en de geur is lekker.

Na een aantal dagen gebruik, met een rustig schema, heb ik toch het idee dat mijn huid wat aan het verbeteren is. Hij lijkt minder droog en ik heb minder velletjes op mijn voorhoofd. Ook lijken mijn poriën minder zichtbaar. FIJN!

Al met al ben ik dus echt wel heel blij met deze producten, een aanrader dus.

Liefs,
Erin

    Leave a Reply