verzorging

Goodiebox – Switch it Up

oktober 9, 2019

Daar is ie weer hoor 😀 De nieuwe Goodiebox! Ze lijken elke maand wel leuker te worden, wat een feest. Deze box staat in het teken van verandering, om eens een keer je dag anders in te delen, of een sprong in het diepe te wagen. Noem maar op! Pak je mee uit?

In deze box zitten 6 producten waarvan er 5 fullsize zijn! Ware verwennerij dus 😀

K-Glo

Hier wist ik het bestaan niet van, maar dit is dus een heus handenmasker. Hij werkt verwarmend en voedend, waardoor je handen na afloop heerlijk zacht aanvoelen. Je doet dus simpelweg de handschoentjes aan en wachten maar! Deze zijn te koop voor €5,95.

Mesauda Milano

Hier ben ik altijd wel groot fan van: een oogschaduw potlood! Dit is echt een gevalletje van gemak dient de mens. Deze is waterproof, super goed gepigmenteerd en smeert goed uit. (Waarna hij daarna prima op zijn plek blijft zitten). Deze is te koop voor €13,10.

Miqura

Deze kon ik toevallig wel al! Een lippenmasker. Ik ben hiermee wel altijd een beetje aan het strugglen, ik bedoel: ik moet mijn mond dan 15 minuten houden en dat is zo niet mijn ding :’) Maar verder verzorgt hij wel heel fijn! Deze kan je kopen voor €9,50.

-417

Een masker! Gewoon eentje, zoals we ze van vroeger kennen: een modder masker uit een tube. Deze is verrijkt met ingrediënten uit de Dode Zee, hierdoor word je huid goed en effectief gereinigd. Ongeveer 8 minuutjes laten zitten en daarna afspoelen met lauw water, een zacht huidje gegarandeerd. Echt! De grote verpakking (100ml) is verkrijgbaar voor €39.

Evoluderm

Dit is een micellairwater, hiermee maak je mij sowieso dolgelukkig! Dit is een product die ik echt dagelijks gebruik, de bedenker van dit product mag echt een lintje krijgen haha 🙂 Een micellairwater verwijderd make-up en oneffenheden op een hele zachte manier. Deze is te krijgen voor €4.

Figs & Rouge

Een olie welke je huid een glow bezorgd! Dit is of een dikke hit, of een enorme flop. Gelukkig weet dit merk goed wat ze doen en is deze heel fijn. Ik breng een paar druppeltjes aan op mijn vingertoppen en verspreid het over mijn gezicht, een instant glow!

De Goodiebox is een box die maandelijks bij je thuisbezorgd wordt. Dit voor een bedrag van €19,99 en het is elke cent waard! Ik krijg ze nu al bijna een jaar en kijk er iedere maand weer naar uit. Ook kan je losse of limited edition boxen shoppen, doen dus! (Ook leuk als cadeau ;))

Liefs,
Erin

Ps. deze blog bevat producten die ik heb gekregen, wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply