verzorging

Lash volume lifting – Schoonheidsstudio 072

mei 27, 2018

Vrijdagochtend half 10, onderweg naar Schoonheidsstudio 072 in Heiloo voor een lash volume lift behandeling. Ik ben er echt onwijs nieuwsgierig naar! De laatste tijd zie je het steeds vaker voorbij komen en nu wil ik het toch wel eens zelf gaan ervaren.

Lash volume lifting houdt in dat jouw natuurlijke wimpers gekruld worden door middel van siliconen pads en speciale vloeistoffen (welke overigens niet schadelijk zijn voor je wimpers, altijd erg fijn!). Deze siliconen pads worden op je ooglid geplaatst en hier overheen worden de wimpers gekruld. Zo gezegd, zo gedaan. Het resultaat blijft zo’n 6 tot 8 weken zichtbaar en voor een vervolgbehandeling moet je wel echt minimaal 6 weken wachten, anders is het te heftig voor je wimpers.

Toch vond ik het wel een beetje spannend, hoe zou het gaan? Doet het zeer? Hoelang duurt het? Ik ga het je allemaal vertellen. Wat overigens wel handig is voor je de behandeling krijgt, is om geen mascara te dragen. Ik was zo handig geweest om dat wel te doen haha, dus die moest eerst verwijderd worden. Daarna worden je wimpers vetvrij gemaakt en kan de behandeling beginnen. De behandeling bestaat uit 3 stappen, waarvan twee stappen een kleine inwerktijd hebben (maximaal 15 minuten). Dus eigenlijk gaat het super snel! In principe voel je niets van de behandeling, hooguit wat kou van de vloeistoffen of ietsiepietsie brandend gevoel, maar dat was echt minimaal en vooral bij gevoelige ogen a la de mijne.

Wat wel even wennen was, was dat ik mijn ogen dicht moest houden. Al kan je ze uiteindelijk niet echt meer openen door de pads die erop liggen haha, toch blijft dat een gek idee. Na een klein uurtje mocht ik ze weer openen, hoe fijn! Ik voelde overigens geen gekke dingen en was toch wel benieuwd naar het resultaat.

Wauw! Een hele mooie subtiele krul die zeker met een minilaagje mascara nog duidelijker zichtbaar is. Dat laagje mascara moet trouwens wel even wachten nog omdat je tot 24u naar de behandeling je wimpers niet nat mag maken of mascara mag dragen. Erg handig om te weten.

Ik zou zeker nog eens een lash volume lifting behandeling nemen, mijn wimpers hebben niet perse een krul van zichzelf, dus dit is echt een toffe oplossing. Ik ben fan!

Ook nieuwsgierig geworden? Kijk dan vooral even op de website van Schoonheidsstudio 072. Hier kan je alle informatie vinden en een afspraak plannen.

Liefs,
Erin

    Leave a Reply