Persoonlijk verzorging

Update bio peel bij Schoonheidsstudio 072

januari 5, 2022

Ik ben al een flinke boos bezig met het verbeteren van mijn huid. Ik heb hierover al vaker geschreven, lees hier een eerdere blog. Ik was erg lang zoekende naar iets wat zou werken voor mij en wat zich echt richt op het langdurig verbeteren van mijn huid.

Vroeger heb ik bij vele dermatologen gelopen en hier kreeg ik pillen en zalfjes voorgeschreven. Ik had daarna een lever die van slag was en een huid met blaren, en veel tranen verder. Daarna liep ik bij een huidtherapeute, hele lieve meiden, maar ik kwam er altijd huilend vandaan. Ik was nog een stuk jonger (12/13 jaar) en de behandelingen waren echt enorm heftig en pijnlijk, verbetering was er wel, maar de pijn die ik had was voor mij genoeg om ermee te stoppen. Plus dat je op dat moment op een leeftijd bent dat je echt wel bezig bent met je uiterlijk. Na een behandeling was ik een paar dagen vuurrood en had ik plekjes, onzekerder kan je niet worden.

Hierna startte ik met de pil, mij huid werd rustiger, maar nooit gaaf. In mijn zwangerschappen merkte ik verbetering en pas tijdens de zwangerschap van Keet ben ik echt bewust bezig gegaan met het verbeteren van mijn huid. Niet dat ik tussendoor niets geprobeerd had, maar op een gegeven moment accepteer je de situatie ook zoals het is. Ik heb geaccepteerd dat ik nooit een volledig gave huid zal hebben. Tenminste.. ik weet nu dat het wel kan!

Miloe van Schoonheidsstudio-072 vertelde mij over een fruitzuurpeeling en de bio peel. Beide behandelingen voor het verbeteren van je huid. Een fruitzuurpeeling is een chemische peeling die diep in de huid doordringt en hierdoor direct effectief is. Celvernieuwing wordt gestimuleerd, talgklieren gedeblokkeerd, poriën gereinigd.. Ja het doet veel! Het grappige (vind ik) aan een fruitzuurpeeling is dat hij echt retekort op je huid zit, slechts een paar minuten en dat is al werkzaam. Langer moet ook zeker niet! Dat is te heftig voor je huid. Over de bio peel heb ik vaker geschreven. Deze peeling doen we na de fruitzuurpeeling en is ook gericht op het verbeteren van mijn huid. Het is een kruidenpeeling, met zeewier en algen. Hij ruikt ook echt een beetje muffig, maar voelt o zo lekker! Prikkelt soms een beetje, maar dit is alleen maar goed. Je huid wordt ontgift en gestimuleerd, je huid is na de peeling enorm “open”, producten worden dan heel goed opgenomen. Verrassend is het dus niet dat we daarna een lekker maskertje doen hihi.

MAAR! Niet alleen deze behandelingen zijn verbeterend van de huid. Het is slechts een boost, want thuis moet je de rest doen en ik ben er inmiddels achter hoe belangrijk dat is. Ik onderhoud mijn huid met de producten van LOOkX, hiermee werkt Miloe ook. Sluit dus super goed aan!

Ook is voeding belangrijk. Schoonheid komt van binnenuit. Bij Schoonheidsstudio-072 weten ze veel van voeding en voedingsstoffen. Zo ben ik al gestopt (grotendeels) met zuivel en wat een verschil voor mijn huid! Oké, de feestdagen hebben er even ingehakt, maar dat is logisch. Ik heb niet gelet op mijn eten haha.

Over een poosje gaan we een bloedscan doen, hiermee wordt met een klein prikje gekeken naar je bloedwaardes. Hieruit kan je bijvoorbeeld intoleranties en tekorten meten. Benieuwd! Ik hou jullie op de hoogte 😀

Liefs,
Erin

    Leave a Reply